Odd Småge AS

Personvernerklæring

logo - STOR image001

 

 

Hensikten med denne erklæringen er å sikre deg som personlig kunde at vi ikke misbruker de opplysninger vi ved normal foretningsvirksomhet helt naturlig samler inn og oppbevarer.

Denne erklæringen handler derfor om hvordan Odd Småge AS samler inn og behandler personopplysninger i sin forrtningsvirksomhet.

 

  1. Hvilken informasjon samler vi inn?

Personopplysningene er de opplysningene du formidler til oss direkte via telefon, e-post, våre nettside eller via andre kommunikasjons metoder som eks Facebook, Linkedin ol.

Personopplysninger vi samler inn omfatter:
– NAVN
– FIRMANAVN (Dersom du har et personlig firma)
– Org.Nr (Dersom du har et personlig firma)
– ADRESSE / FAKTURAADRESSE (Dersom du har et personlig firma eller er en ordinær forbruker)
– TELEFONNUMMER (Dersom du har et personlig firma eller er en ordinær forbruker)
– E-POSTADRESSE (Dersom e-postadressen din er privat og ikke knyttet til et firmadomene)
– IP-ADRESSE (Dersom IP-adressen din er privat og ikke knyttet til et firmadomene)
 

  1. Hva brukes informasjonen til?

Odd Småge AS bruker de personopplysninger du oppgir til følgende formål:

 

  1. For å kommunisere med deg via telefon, mail, post eller via andre medier.
  2. For å kunne tilby våre tjenester og produkter til deg.
  3. Kunne svare på forespørsler og henvendelser fra deg.
  4. Til å tilpasse vår kommunikasjon med deg om våre tjenester og produkter vi tror du ønsker å vite mer om.
  5. Undersøke, forebygge og beskytte mot overtredelser av personvernerklæringen eller vilkårene, kriminalitet, svindel og potensielle trusler mot våre eller andres rettigheter.
  6. Til andre formål som er pålagt oss ved lov, regler, forskrifter eller andre rettslige prosesser.
  7. Hvordan behandler og lagrer vi opplysningene?

 

Dine opplysninger lagres i vårt:

  • CRM-system
  • konomi program
  • Mailing system

 

  1. Hvem har tilgang til dine personopplysninger?

Odd Småge AS er behandlingsansvarlig for de personopplysninger som samles inn om deg i tråd med denne personvernerklæringen, og har ansvaret for å sikre personopplysningene dine.

 

Odd Småge AS kan dele dine opplysninger med leverandører og underleverandører som utfører tjenester for oss, eller som etter oppfordring fra oss leverer tjenester til deg, og i den grad det er nødvendig for at disse skal kunne utføre sine tjenester.

Leverandører og underleverandører kan kun bruke personopplysningene til de formål de er innhentet for og for å utføre sine oppgaver.

 

 

5 . Hvor lenge vil dine opplysninger lagres?

 

Vi lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.

 

  • Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 å
  • For å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven og kjøpsloven lagrer vi kjøpshistorikk i 10 å
  • Opplysninger oppbevares i systemene så lenge de er oppdaterte, og det er relevant å beholde de.

 

Ved sletting vil noen personopplysninger, først og fremst kontaktopplysningene, bestillings- og fakturahistorikk, og kopi av korrespondanse, forbli i vårt register i den utstrekning det er nødvendig for å beskytte juridiske rettigheter eller lovgivningsmessige krav til dokumentasjon.

 

  1. Dine rettigheter etter personvernregelverket

Du har en del rettigheter etter personvernregelverket, som vi ønsker at du skal være klar over. Du kan:

  • Kontakte oss for å få en oversikt over hva slags personopplysninger vi har lagret om deg.
  • Kontakte oss for å be om at lagrede opplysninger endres, oppdateres, eller rette opp eventuelle feil i opplysningene.
  • Be om sletting av opplysninger.

 

Du kan kontakte oss om du har spørsmål til denne personvernerklæringen, eller til hvordan vi behandler dine personopplysninger.
Dersom du mener at Odd Småge AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

 

 

 

7.Cookie

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser dersom du ikke aktivt deaktiverer dette selv.

 

En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

  1. Endringer i denne personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere vår personvernerklæring når dette er nødvendig. En oppdatert versjon personvernerklæringen vil alltid være tilgjengelig på våre nettsted.

 

 

  1. Kontaktinformasjon.

 

Virksomhetens navn: Odd Småge AS

Organisasjonsnummer:   954 505 170
(https://www.proff.no/)

Adresse: Nyjordvegen 190

Email: post@oddsmaage.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>