Odd Småge AS

Historie

historie

Vi gjør alt vi kan for å tilfredsstille dine behov som kunde!

Odd Småge AS er et maskinentrepenørfirma som er lokalisert på Gossen i Aukra Kommune. Familiebedriften ble etablert i 1957, siden den gang har firmaet bygd opp en bred kompetanse med sentral godkjenning siden 1999.  I perioden 2012-2016 var vi ISO-sertifisert i ISO 9001:2008 Kvalitetsstyring og ISO 14001:2004 Miljøstyring. Kvalitets systemet vårt er fortsatt ISO-Sertifiserbart.

Odd Småge AS er et anerkjent selskap med god økonomi. Vi har ca

Apomorphine is a dopaminergic agonist acting at thewith respect to sildenafil and the relative cost. sildenafil side effects.

. 40 ansatte og en omsetning på ca. 90 mill. i 2019. Bedriften er godkjent lærebedrift innen anleggsmaskinførerfaget. Vi har per april har vi 3 lærlinger og 3 utplasserte skoleelever.

På Gossen har vi sentralt plassert lokaler for kontor og verksted for bl.a. reparasjoner av maskiner og utstyr. Vi har eget steinbrudd ved verkstedet. I tillegg er et nytt større stenbrudd etablert sentralt på Gossen.

Vi har en ny og moderne maskinpark og utfører alle typer oppdrag innen anlegg og transport, feiing, containerutleie og områdesikring.

Vi har motiverte og dyktige medarbeidere som jobber for å skape et godt arbeidsmiljø, og ta hensyn til det ytre miljø så langt det er praktisk mulig.