Odd Småge AS

Historie

historie

Vi gjør alt vi kan for å tilfredstille dine behov som kunde!

Odd Småge AS er et maskinentrepenørfirma som er lokalisert på Gossen i Aukra Kommune. Familiebedriften ble etablert i 1957, siden den gang har firmaet bygd opp en bred kompentanse med sentral godkjenning siden 1999.  I juni 2012 fikk vi ISO-sertifisering i ISO 9001:2008 Kvalitetsstyring og ISO 14001:2004 Miljøstyring.

Odd Småge AS er et anerkjent selskap med god økonomi. Vi har ca. 25 ansatte og en omsetning på ca. 50 mill. i 2011. Bedriften er godkjent lærebedrift innen anleggsmaskinførerfaget.

På Gossen har vi sentralt plassert lokaler for kontorer og verksted for bl.a. reprasjoner av maskiner og utstyr. Vi har eget steinbrudd ved verkstedet. I tillegg er et nytt større stenbrudd etablert sentralt på Gossen.

Vi har en ny og moderne maskinpark og utfører alle typer oppdrag innen anlegg og transport, feiing, containerutleie og områdesikring.

Vi har motiverte og dyktige medarbeidere som jobber for å skape et godt internt arbeidsmiljø, og ta hensyn til det ytre miljø så langt det er praktisk mulig.